Thuis

Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is het Commerciële de Koelingsmateriaal van Guangzhouyixue een fabrikant en exporteursbedrijf van commercieel koelingsmateriaal meer dan 6 jaar.

 

Het Yixuebedrijf wordt gevestigd in Baiyun-District, Guangzhou-stad die vergt slechts 15 draive minuten aan Guangzhou Baiyun Internationale Airpot is. Onze fabriek is dekkings7000sqm ruimte met 3 workshops. Bovendien, wij hebben een individueel pakhuis voor het uitvoeren van zaken. Onze jaarlijkse outputcapaciteit is meer dan 400 miljoenen ons dollars.

De nadruk van het Yixuebedrijf bij het produceren van ijsmaker, het materiaal van de roestvrij staalkoeling, het materiaal van de bakkerijkoeling, het materiaal van de supermarktkoeling, koude die ruimte enz. vanaf uw ontwerp wordt aangepast is ook aanvaardbaar. Wij verkopen ook relatieve producten, zoals keukengerei. De Yixueproducten niet alleen delen de binnenlandse markt, maar ook uitgevoerd naar veel andere landen, met inbegrip van Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Europese enz.

China Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Het hebben van sterke betekenis van verantwoordelijkheid en bereidende geest van wetenschappelijke innovatie, zal Yixue-bedrijf producten van opmerkelijke prestaties, energiebehoud en milieubescherming blijven voorzien. Modling het merk door integriteit, die de markt besteden door kwaliteit, geloven wij dat de kwaliteit de brug van communicatie tussen ons is, laat uw suport beter ons toe om te zijn, en uw turst maakt ons woest en onverschrokken.

              

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2014 -- Co. van het de Koelingsmateriaal van Guangzhouyixue wordt Commercieel, Ltd opgericht als handelsmaatschappij, wij hoofdzakelijk de machine en de supermarktkoelingsmateriaal van het exporteursijs.

2015 -- Opende een fabriek van de ijsmaker in guangzhou met een andere fabriek van de ijsmaker die in Shanghai wordt gevestigd. Naast, voeren wij niet alleen van de ijsmachine en supermarkt refrigrationmateriaal uit, maar ook voeren het materiaal van de roestvrij staalkoeling en bakkerijshowcase enz. uit

2016 -- Opende een kleine fabriek die hoofdzakelijk de koelingsmateriaal is van het opbrengsroestvrije staal, wordt de aanpassing ook goedgekeurd. Bovendien, open een Shenzhen-filiaal.

2017 -- Open een Dongguan-filiaal dat in 2019 gesloten is.

2018 -- Het fabrieksgebied is niet genoeg, zodat bewegen wij ons aan een nieuwe fabriek die 8000m3 heeft. In dit jaar, produceren wij niet alleen het materiaal van de roestvrij staalkoeling, maar ook produceren het materiaal van de bakkerijkoeling, het materiaal van de supermarktkoeling door ons.

2019 -- Wij breiden onze productielijn aan ijsmachine uit. Bovendien, wij woonden de Markt van FHM 2019 in Kuala Lumpur als exposant bij.

2020 -- om de productiecapaciteit te verbeteren, kopen wij een nieuwe productielijn en CNC een buigende machine.

 

 

In futher, zullen wij more and more buitenlandse die tentoonstelling bijwonen, vooral in Zuidoostaziatische landen wordt gehouden.

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : yxfridge

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Certificaten