Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Is het Commerciële de Koelingsmateriaal van Guangzhouyixue een fabrikant en exporteursbedrijf van commercieel koelingsmateriaal meer dan 6 jaar.

 

Het Yixuebedrijf wordt gevestigd in Baiyun-District, Guangzhou-stad die vergt slechts 15 draive minuten aan Guangzhou Baiyun Internationale Airpot is. Onze fabriek is dekkings7000sqm ruimte met 3 workshops. Bovendien, wij hebben een individueel pakhuis voor het uitvoeren van zaken. Onze jaarlijkse outputcapaciteit is meer dan 400 miljoenen ons dollars.

De nadruk van het Yixuebedrijf bij het produceren van ijsmaker, het materiaal van de roestvrij staalkoeling, het materiaal van de bakkerijkoeling, het materiaal van de supermarktkoeling, koude die ruimte enz. vanaf uw ontwerp wordt aangepast is ook aanvaardbaar. Wij verkopen ook relatieve producten, zoals keukengerei. De Yixueproducten niet alleen delen de binnenlandse markt, maar ook uitgevoerd naar veel andere landen, met inbegrip van Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Europese enz.

Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Het hebben van sterke betekenis van verantwoordelijkheid en bereidende geest van wetenschappelijke innovatie, zal Yixue-bedrijf producten van opmerkelijke prestaties, energiebehoud en milieubescherming blijven voorzien. Modling het merk door integriteit, die de markt besteden door kwaliteit, geloven wij dat de kwaliteit de brug van communicatie tussen ons is, laat uw suport beter ons toe om te zijn, en uw turst maakt ons woest en onverschrokken.

              

Geschiedenis

2014 -- Co. van het de Koelingsmateriaal van Guangzhouyixue wordt Commercieel, Ltd opgericht als handelsmaatschappij, wij hoofdzakelijk de machine en de supermarktkoelingsmateriaal van het exporteursijs.

2015 -- Opende een fabriek van de ijsmaker in guangzhou met een andere fabriek van de ijsmaker die in Shanghai wordt gevestigd. Naast, voeren wij niet alleen van de ijsmachine en supermarkt refrigrationmateriaal uit, maar ook voeren het materiaal van de roestvrij staalkoeling en bakkerijshowcase enz. uit

2016 -- Opende een kleine fabriek die hoofdzakelijk de koelingsmateriaal is van het opbrengsroestvrije staal, wordt de aanpassing ook goedgekeurd. Bovendien, open een Shenzhen-filiaal.

2017 -- Open een Dongguan-filiaal dat in 2019 gesloten is.

2018 -- Het fabrieksgebied is niet genoeg, zodat bewegen wij ons aan een nieuwe fabriek die 8000m3 heeft. In dit jaar, produceren wij niet alleen het materiaal van de roestvrij staalkoeling, maar ook produceren het materiaal van de bakkerijkoeling, het materiaal van de supermarktkoeling door ons.

2019 -- Wij breiden onze productielijn aan ijsmachine uit. Bovendien, wij woonden de Markt van FHM 2019 in Kuala Lumpur als exposant bij.

2020 -- om de productiecapaciteit te verbeteren, kopen wij een nieuwe productielijn en CNC een buigende machine.

 

 

In futher, zullen wij more and more buitenlandse die tentoonstelling bijwonen, vooral in Zuidoostaziatische landen wordt gehouden.

 

Dienst

Strikt kwaliteitscontrole - wij zullen de grondstof controleren toen het aan ons bedrijf aankwam. Onze kwaliteits testende afdeling en onze verkoop zullen het product tijdens in productie controleren. Na geëindigd, zullen wij testend elke enige eenheid vóór levering.

 

 

OEM/ODM de dienst - wij kunnen het product vanaf uw eisen ontwerpen en produceren.

 

De goede naverkoopdienst - wij niet alleen verstrekken 12 maanden vrije vervangstukken voor klant. Wij kunnen ook technische ondersteuning en video aan klant voor onderhoud verstrekken geen kwestie hoe lang de producten u gebruikte. Bovendien, als u geen onderhoudspersoneel in uw lokale plaats kent, kunt u ook conntact ons, zullen wij ons beste proberen aan het zoeken van onderhoud voor u. Wij kennen tot nu toe veel onderhoudspersoneel in Singapore, Maleisië, Filippijns, Amerika en een andere landen.

 

Andere serive - wij hebben 2000sqm-pakhuis voor het uitvoeren van zaken. Als u sommige goederen van andere leveranciers voor ladingscontainer moet samen verzamelen, kunt u die goederen aan ons pakhuis voor vrije lasten zetten. Bovendien, wij kunnen ook u aan het laden van de container voor vrije last helpen als de meeste goederen van ons.

 

Ons Team

Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Sunny Yang
Tel. : +86 18675955859
Resterend aantal tekens(20/3000)